Ben jij nieuwsgierig aangelegd?

Word dan KYC-specialist bij Finau!

Ben jij altijd flink nieuwsgierig? Start dan nu als KYC-specialist. Wist je dat er alleen al in Nederland ruim 16 miljard euro per jaar wordt witgewassen?

En dat terrorismefinanciering hoogstwaarschijnlijk ook gewoon bij jou in de buurt plaatsvindt?

De bancaire sector is hard bezig om de strijd aan te gaan tegen witwaspraktijken, fraude en terrorismefinanciering. We hebben jouw hulp daar hard bij nodig!

Finau is op zoek naar proactieve talenten die zich zullen vastbijten in de herkomst en doeleinden van in Nederland geplaatst vermogen en gedane financieringen. Je komt bij Finau in dienst, we leiden je op en plaatsen je vervolgens bij één van onze opdrachtgevers. Deze werkzaamheden vallen onder de noemer CDD. Tijdens je loopbaan bij Finau kun je doorgroeien tot medior of senior. Naast ontwikkeling is er veel aandacht voor ontspanning, plezier en vertier. Dat bepaal je voor een groot deel zelf binnen Finau.

Naar wie zijn we op zoek?

  • Heb jij recent jouw HBO- of WO-diploma behaald?
  • Ben jij daarnaast bovengemiddeld nieuwsgierig?
  • Pak jij zaken vaak uit jezelf op?
  • Weet jij de juiste verbindingen te leggen?
  • Neem je niet zomaar iets voor waar aan?

 Is het antwoord op bovenstaande vragen voor jou volmondig JA? Dan komen wij graag met jou in contact. 

Over Finau

Wij helpen onze opdrachtgevers bij het behalen van hun doelstellingen, door het inzetten van toptalent en het delen van onze opgedane kennis en ervaring.
In dienst van Finau doe jij in relatief korte tijd veel ervaring op bij verschillende opdrachtgevers. Je leercurve is exponentieel. Wij helpen je naast expert te worden in je vakgebied, ook bij je persoonlijke groei. We verzorgen opleidingen, coachingstrajecten én we koppelen je aan één van onze huidige experts op dit gebied.

Last but not least, we willen van onze samenwerking oprecht een feest maken. Letterlijk, want dat is waar Finau voor staat. Hard werken gaat hand in hand met veel werkplezier

Neem contact op

024 212 05 13

Laat je nummer achter en wij nemen contact met jou op