Ready for the next step?

Word dan CDD-specialist bij FINAU!

Heb jij al de nodige ervaring als CDD-analist? En wordt het tijd voor de volgende stap?

 Stap dan in bij Finau als medior/senior CDD-specialist!

De bancaire sector is hard bezig om de strijd aan te gaan tegen witwaspraktijken, fraude en terrorismefinanciering. We hebben jouw hulp daar hard bij nodig.

Onze ambitie is duidelijk: Wij willen de nummer 1 specialist op het gebied van Customer Due Diligence zijn. En daarin gaan we ver. Als CDD-specialist word je doorlopend getraind en gecoacht door dé experts op het gebied van witwaspraktijken, fraude en terrorismefinanciering. Hiermee helpen we niet alleen jouw kennisniveau omhoog, maar ook dat van onze opdrachtgevers.

Naar wie zijn we op zoek?

  • Ben je een HBO- of WO-er met minimaal 3 jaar werkervaring op het gebied van
    Customer Due Diligence
  • Ben je analytisch zeer vaardig?
  • Durf jij stelling te nemen?
  • Weet jij de juiste verbindingen te leggen?
  • Neem je niet zomaar iets voor waar aan?

 Is het antwoord op bovenstaande vragen voor jou volmondig JA? Dan komen wij graag met jou in contact. 

Over Finau

Wij helpen onze opdrachtgevers bij het behalen van hun doelstellingen, door het inzetten van toptalent en het delen van onze opgedane kennis en ervaring.

In dienst van Finau doe jij in relatief korte tijd veel ervaring op bij verschillende opdrachtgevers. Je leercurve is exponentieel. Wij helpen je naast expert te worden in je vakgebied, ook bij je persoonlijke groei. We verzorgen opleidingen, coachingstrajecten én we koppelen je aan één van onze huidige experts op dit gebied.

Last but not least, we willen van onze samenwerking oprecht een feest maken. Letterlijk, want dat is waar Finau voor staat. Hard werken gaat hand in hand met veel werkplezier!

Neem contact op

024 212 05 13

Laat je nummer achter en wij nemen contact met jou op